"Dromen zijn echt zolang ze duren... Kunnen we meer over het leven zeggen?" 

Stephen LaBerge

Heb je een momentje om je ervaring met mijn website te delen?

Tamara
18-10-18 13:37:24
Eindelijk iemand gevonden die mij kan helpen mijn lucide dromen onder controle te krijgen! Ik droom al mijn hele leven bijna elke nacht lucide en ben er nu pas achter dat ik die tijd beter had kunnen benutten in plaats van al die jaren in angst te hebben moeten leven. Ik ben benieuwd wat voor reactie ik hier over een maand of 2 kan neerzetten!
Dromer
17-08-18 16:59:28
Hoi Juul, Ik ben op je site terecht gekomen via een groep op Facebook en vindt het een heel interessant onderwerp. Ik heb je zojuist een bericht gestuurd via de e-mail. Mvg, Dromer
David
15-08-18 05:19:48
Ik kwam net op Facebook een advertentie tegen over reality checks en ben inmiddels heel wat wijzer geworden over lucide dromen, ik wist echt totaal niet van het bestaan. En dat terwijl ik er toch zeker een paar per jaar heb. Ik dacht dat het gewoon normaal was en heb het er ook nog nooit met iemand over gehad. Ben benieuwd hoe ik mijn volgende lucide droom ga beleven. Je site is in ieder geval een reactie waard!
Anoniem
14-08-18 23:01:48
Leuke en informatieve website! Ik ga aan het eind van de maand een keer de droomkruiden proberen. Ik heb ongeveer 1 x in de twee maanden een lucide droom en ik wil er wel meer hebben. Je hebt me al goed op weg geholpen en ben erg blij met al jouw hulp! Ga zo door!
Corien
13-08-18 23:07:35
Ik ben hier via Facebook terecht gekomen en ik ga mij de komende tijd verdiepen in dit onderwerp. Ik vindt het een overzichtelijke site, maar er is wel veel om te lezen. Ik ben er nog even zoet mee! Tot zover dank!
Tonen: 5  10