"Dromen zijn echt zolang ze duren... Kunnen we meer over het leven zeggen?" 

Stephen LaBerge


Doordat ik de komende maanden veel ziekenhuisafspraken heb staan plan ik voor 2019 geen masterclass/workshops meer. Mocht je voor 2020 interesse hebben stuur gerust een mailtje! Bedankt voor jullie begrip, veel liefs Johanna 

Skype coaching en droomuitleg zijn nog steeds beschikbaar! 

1-op-1 Coaching via Skype

Als je wilt leren hoe je het lucide dromen onder de knie moet krijgen, raad ik je aan om mijn workshop te proberen in plaats van een Skype-sessie met mij te hebben. Aan de workshop zal je op praktisch gebied meer hebben omdat ik veel dieper op verschillende aspecten kan ingaan.

Maar als je niet verder komt met een bepaalde oefening of je lucide level naar het volgende niveau wilt brengen dan kan ik je prima ondersteunen via Skype. Voor elke sessie neem ik 60 minuten de tijd. We kunnen een onderwerp dus uitgebreid bespreken! Het kan ook zijn dat je een bepaalde ervaring, een schaduwelement of een lucide droom wilt verkennen, en ook dan is een Skype-sessie de uitkomst.

De sessies zijn op maat, laat me gewoon weten hoe je je sessie wilt doorbrengen en ik zal mijn best doen om aan je verzoeken te voldoen. Na betaling neem ik contact met je op over het inplannen van een afspraak en krijg je een korte vragenlijst om je voor te bereiden (zodat we zo gericht mogelijk te werk kunnen gaan).

Krijg online meer inzicht in je dromen!

Wil je uitleg bij een droom die je hebt gehad of misschien wel vaker hebt? Dat is zeker mogelijk. De kosten voor een droomuitleg online zijn maar € 5,00. Gebruik dit formulier om je droom in te sturen. Belangrijk is hierbij om zo veel mogelijk details die je je kunt herinneren erbij te vermelden. Wil je liever geen formulier gebruiken? Dan mag je je droom ook direct mailen naar info@lucidedroom.nl.

Via beide manier ontvang je binnen enkele uren een reactie!

Persoonlijke masterclass leer lucide dromen

Deze 2 uur durende 1-op-1 masterclass is speciaal bedoeld om jou verder te helpen met lucide dromen! Omdat dromen zeer persoonlijk zijn is deze masterclass ook speciaal op jouw afgestemd. Voordat je aan deze masterclass begint ontvang je van mij een vragenlijst zodat ik precies weet op welke punten ik jou kan bijspijkeren.

Ook geef ik een masterclass specifiek gericht op de volgende onderwerpen:

  • Slaapverlamming
  • Versterken van luciditeit
  • Lucide dromen speciaal voor kinderen
  • Slapen kun je leren
  • Lucide dromen en verslavingen
  • Tips voor meer lucide dromen

De kosten voor een masterclass zijn € 15,00 en is inclusief koffie, thee en/of water en tijdens de pauze een lekkernij.

Workshop lucide dromen

Als lucide dromer kun je je dromen tijdens de REM-slaap ervaren én beïnvloeden. Met deze techniek kun je je leven sturen, omdat je alledaagse problemen kunt oplossen of stress kunt verminderen. Door het toepassen van bepaalde technieken gedurende de dag, kun je ervoor zorgen dat je vaker bewust zal worden in je dromen. 

De workshop is compleet afgestemd op jouw ervaring met lucide dromen, die is namelijk voor geen enkele persoon hetzelfde. Voordat de workshop plaatsvindt hebben we al contact gehad zodat ik je precies van de juiste informatie kan voorzien. De workshop kan geboekt worden voor minimaal 2 personen en maximaal 6 personen.

De workshop is voor iedereen vanaf de leeftijd van 6 jaar en de kosten zijn €10,- per persoon.