"Dromen zijn echt zolang ze duren... Kunnen we meer over het leven zeggen?" 

Stephen LaBerge

De webwinkel voor meer (lucide) dromen!

Afrikaans droomkruid 50X

Afrikaans droomkruid (Entada rheedii) 50X extract

Afrikaans droomkruid - extract 50x

Afrikaans droomkruid (Entada rheedii) extract laat je intensere nachtelijke avontuurtjes beleven en, als je de skills hebt, zelfs volledige lucide worden in de droomwereld.
Hoewel het Afrikaans droomkruid genoemd wordt, zijn het feitelijk de zaden van de Zuid-Afrikaanse Entada rheedii boom die de levendigheid van je dromen verhogen. Het zijn grote platte zaden met de kleur van donkere chocolade. De zaden worden vaak als geluksbrenger of talisman meegedragen of aan een ketting gehangen.
Tabak gemaakt van het witte vruchtvlees aan de binnenkant van de zaden wordt al eeuwenlang gebruikt om intense dromen op te wekken, om met de geesten van voorouders in contact te komen.
Effecten Entada rheedii-extract
Dit extract maakt je dromen levendiger, wat het makkelijker en waarschijnlijker maakt dat je een lucide droom ervaart: een droomstaat waarin je je niet alleen bewust bent van het feit dat je droomt maar ook de droom kunt 'besturen'.
Droomkruiden zijn een hulpmiddel voor het beleven van lucide dromen maar die werking kan niet gegarandeerd worden, met name wanneer je onervaren bent op het gebied van lucide dromen. Hoewel dit Afrikaans droomkruid-extract dromen een stuk intenser maakt, raad ik je aan om je favoriete lucide droomtechnieken te (blijven) beoefenen om de kans op succes nog verder te vergroten.


Prijs:
€ 10,45

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending