"Dromen zijn echt zolang ze duren... Kunnen we meer over het leven zeggen?" 

Stephen LaBerge

De webwinkel voor meer (lucide) dromen!

Oneironaut droomkruiden travel pack

Inhoud 4 stuks

Je hoeft je koffers niet in te pakken; een echte oneironaut (verkenner van droomwerelden) reist naar verre oorden zonder zich te bewegen. Deze travel pack hebben we bijeen geraapt om je een beetje op weg te helpen op je droomavonturen.

Droom zacht en voorspoedige reis! En vergeet niet om een notitieblokje klaar te leggen op je nachtkastje om je geweldige reizen te documenteren.

INHOUD DROOMKRUIDEN TRAVEL PACK
African Dream Herb (Entada rheedii) - 1 zaadje
Entada rheedii zaden zijn ook bekend als Afrikaanse droomkruid zaden of zeebonen. Het zijn grote, platte zaden met een glanzend donkere chocoladekleur. Tabak gemaakt van de witte substantie aan de binnenkant wordt al eeuwenlang gebruikt om intense dromen op te wekken.

African Dream Root (Silene capensis) - whole, 5 g
African dream root (Silene capensis) hoort thuis in de groene riviervalleien van de oostelijke kaapprovincie van Zuid-Afrika. Deze bijzondere bloeiende plantsoort wordt door de Xhosavereerders als een heilige soort beschouwd die opmerkelijk levendige en voorspellende dromen kan opwekken.

Relatief kleine hoeveelheden wortel (250 mg) zijn actief, zo is door gebruikers aangegeven. De plant veroorzaakt nauwelijks geestverruiming wanneer je wakker bent, terwijl de effecten in droomtoestand erg aanwezig en bijzonder kunnen zijn.

Deze wortel kan in kleinere stukjes geknipt worden met een schaar of je kunt een vijltje gebruiken.

Dream herb (Calea zacatechichi) extract 10x - 1 g
Calea droomkruid is ook bekend als hondsgras of Calea zacatechichi ('bitter gras'). De struik behoort tot de familie van de zonnebloem en komt van nature voor in Midden-Amerika. Calea wordt bij de inheemse bevolking van Mexico ook wel ‘blad van god’ genoemd. Het kruid wordt gewaardeerd om haar 'verheldering van de zintuigen’, ‘visioenen in dromen’ en als ‘geheime plant’ om deze visioenen mee op te roepen. Het kruid wordt door Mexicaanse sjamanen gebruikt om tijdens het dromen goddelijke berichten door te krijgen

Maak een thee van het extract. De smaak is vrij bitter, breng de thee desgewenst op smaak met wat honing. Oraal ingenomen is 0.5 tot 1.0 gram benodigd, dit is mede afhankelijk van het lichaamsgewicht.

Uvuma-omhlope (Synaptolepis kirkii) - poeder, 3 g
Uvuma-omhlope is een blauw-groene struik met opvallend porselein witte wortels. Kirkii wordt traditioneel gebruikt door de Zulu en Xhosa als een ingrediënt voor een heilige dromendrank. De wortels van de Uvuma-omhlope struik bevatten een krachtige neurotrofische stof genaamd kirkinine.

Dit product bestaat uit poeder van de Kirkii-wortel, wat gebruik kan worden om thee te zetten. De drempelwaardes voor activering van de effecten kan variëren per persoon, maar volgens berichten op het internet kan 300 a 400 mg al genoeg zijn om de werking te ervaren. Het is mogelijk dat je zelf een beetje moet experimenteren om de dosis te vinden die voor jou geschikt is.


Prijs:
€ 24,99

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending